Over ons

Wij hebben een passie voor veiligheid! De combinatie van jarenlange ervaring, op de hoogte blijven met de nieuwste technieken en de nieuwste regelgeving maken ons een volwaardige partner op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Betrouwbaar

Wij zijn ons bewust van het belang van goed getrainde BHV’ers binnen een bedrijf. Daarom hebben wij de best gewkwalificeerde medewerkers in dienst.

Ervaren

Ervaring is van onschatbaar belang! In het beoordelen van gevaarlijke situaties en weten wat de gevolgen zijn van het handelen is onze ervaring een groot pluspunt.

Professioneel

Onze instructeurs volgen regelmatig cursussen om nieuwe apparatuur te kunnen bedienen. Ook het bijhouden van de regelgeving maken ons professionele partner.

Onze missie

Elk bedrijf in Nederland is verplicht om een BHV’er of meerdere BHV’ers in dienst te hebben afhankelijk van de grote van het bedrijf. Als er een calamiteit plaats vindt op de werkvloer wilt u natuurlijk dat uw BHV’er zo snel mogelijk hulp kan bieden.

Ervaring

Met onze cursussen willen wij de cursist klaar maken om te handelen bij calamiteiten, wat een beginnende brand kan zijn tot het verlenen van eerst hulp bij een noodsituatie of ongeluk.
De inspiratie en passie in deze sector heb ik ontdekt in de tijd dat ik werkzaam was bij de brandweer, ik heb 20 jaar bij de brandweer gezeten en daar de nodige diploma’s binnen gehaald van hoofdbrandwacht, brandweer instructeur tot oefenleider van cursussen. Sinds 2002 geef ik BHV-cursussen ook kunt u bij ons terecht voor In Company Trainingen en de Cursus kleine blusmiddelen.

Uit de praktijk

Het verschil kunnen maken in een levensbedreigende situatie? De BLS-instructeurs waar wij mee samen werken komen uit de praktijk. Zij hebben enige jaren ervaring met het verlenen van eerste hulp tot levensreddend handelen. Ook kunt u bij ons terecht voor de opleiding Reanimatie AED.

Prettig en leerzaam

Bij ons bent u aan het juiste adres voor cursussen wij staan garant voor een leerzame en prettige cursus waarbij de theorie en praktijk dicht bij elkaar komen voor de ultieme ervaring.